zaterdag 2 oktober 2010

Een cadeautjes plank

Ik heb volgende week met een paar vriendinnen afgesproken. Één van hen heeft sinds kort een nieuw huisje en nu krijgt ze van ons een welkomstcadeautje voor haar huis. We hebben een theepot gekocht met daarin een groeisetje voor een plantje dat ze kan zaaien. De blaadjes van dat plantje kan ze dan later in de thee gebruiken. Het is een leuk en persoonlijk cadeautje geworden. Hierdoor kwam ik op de tip voor het aanleggen van een voorraadje cadeaus. 

Sommige bespaarexpects raden een cadeautjesplank of cadeaudoos aan. Daar kan je dan de cadeaus indoen die je zelf hebt gekregen en die je voor jezelf toch niet zo geslaagd vind. (Wel even een kaartje erbij van wie je het hebt gekregen, zodat je het niet per ongeluk ooit terug geeft). Wanneer je leuke, grappige en voordelige cadeautjes tegenkomt, kun je die inslaan en in de doos/op de plank leggen. Bij onverwachte of vergeten cadeaumomenten kun je dan nog snel iets leuks uit de doos halen.

Nou was ik zelf niet van plan om alvast te gaan kijken voor cadeaus zonder gelegenheid. Ik ben komend weekend wel van plan om weer deel van mijn huis op te ruimen. Eventuele oude cadeaus of leuke spullen die ik niet meer wil, kan ik dan als cadeautjesvoorraad gebruiken. De trapkast moet nog worden opgeruimd, dus daar kan ik dan meteen een plankje voor vrijhouden.

Hebben jullie al zo'n cadeauvoorraad?

3 opmerkingen:

 1. Dat is een leuk cadeau! Ik heb ook een cadeauvoorraad. Ik ga niet bewust op zoek naar deze cadeaus, maar als ik er tegenaan loop dan neem ik het mee. Zelf vindt ik het ook leuk om zelf pakketjes samen te stellen voor iemand. Dat geeft het ook een persoonlijke touch.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het nog niet, maar het is wel een leuk idee. Zo heb je altijd wel wat in huis. Ik ga het zeker doen!

  Groetjes Puk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik bestel altijd cadeaus op internet, erg handig en vaak ook praktische cadeaus. Die kan iedereen wel gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen