maandag 1 november 2010

Geshopt bij de boer

Ik heb net ook eens groenten en fruit bij de boer gehaald. Ik dacht ik moet het toch ook eens proberen! Ze hadden niet alles wat ik op mijn lijstje had, maar ik heb nu 2 kg uien, 5 kg aardappels en bananen en komkommer voor € 6,15. Best netjes, ik denk dat je bij de supermarkt meer kwijt bent.


In mijn omgeving zitten meer boerderijwinkels, waaronder een paar biologische. Ik ga bij een paar een keertje langs om te kijken welke me het meest aanspreekt en daar ga ik dan mijn groenten en fruit halen!

Oh ja, naar aanleiding van een Engelse reactie op mijn blog heb ik Google Chrome gedownload. Daarmee kan je je blog in het Engels lezen. Ziet er erg leuk uit! Ik ben in het Engels 'Sustainable Savings', en de tekst wordt soms heel grappig vertaald.

- Lekker Leven Met Minder wordt: Deliciously Living With Less
- SparenBesparen - Blog over sparen, besparen, consuminderen en bezuinigen wordt: Save save - Blog about saving, save, consume less and save them
- Bewuste Eenvoud wordt: Consious Simplicity
- Vernieuwdeblikopgeld wordt: Renewed Look surcharge  
- Knipperlichtje wordt: Flashing

:)

12 opmerkingen:

  1. Yes, I am so happy I can read your blog in English now!

    now I just have to spread the word

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk zeg, vooral die vertalingen! En ook dat je Engelse fans hebt :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou ja, Engelstalig dus, ik dacht dat FB Amerikaans was

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk om groeten en fruit bij de boer te halen! Ik doe het nou sinds twee weken en wil eigenlijk niet anders meer. Het is volgens mij wel goedkoper dan de supermarkt. Daar gaat het natuurlijk ook wel om, maar ook het idee dat alles vrij vers geplukt is enzo en ik heb toch het idee dat het lekkerder smaakt! Zometeen sperziebonen van de boer!! Van de week had ie ook veel aubergines, daar hebben ze hier veel kassen van. Ik krijg van week eters, dus ik ga dan gevulde aubergines maken. Bij de supermarkt zou ik dat nou nooit meenemen eigenlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lekker zo veel in de buur he! Hier heb je ook veel kwekers die aan huis verkopen maar ik ben altijd een beetje huiverig om die leeg uitziende erven op te stappen en appeltjes te gaan halen ofzo.

    Haha FB... heeft nog een ander blog... damn die moet ik ook weer eens gaan lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @ Valhalla, Ja heel herkenbaar, dat huiverig-achtige! Maar het viel me super mee. Het was ook zo'n ouderwets schattig winkeltje, net als vroeger. Ik ben bij één van de 'Landwinkels' geweest.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Bij ons heb je ook boeren en fruittelers die aan huis verkopen. Vaak ruilen ze met elkaar zodat ze een uitgebreider assortiment hebben. Ze zijn vaak erg enthousiast over hun producten en weten er vanalles over te vertellen. Niet alleen goedkoop dus, maar ook leuk om er meer over te weten. En je bent gelijk groen bezig, want de producten hebben weinig voedselkilometers gemaakt...
    Ik heb me voorgenomen deze week weer eens bij de plaatselijke molen te gaan kijken, die hebben een heel schattig en kneuterig winkeltje.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo mevrouw en mijnheer! Ik ben een particuliere belegger en bied leningen aan voor alle mensen met een goed karakter die kunnen betalen zonder hun maandelijks of jaarlijks budget te vernietigen. Neem contact met me op voor meer informatie over mijn e-mail: jg9012110@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hallo mevrouw en mijnheer! Ik ben een particuliere belegger en bied leningen aan voor alle mensen met een goed karakter die kunnen betalen zonder hun maandelijks of jaarlijks budget te vernietigen. Neem contact met me op voor meer informatie over mijn e-mail: jg9012110@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo mevrouw en mijnheer! Ik ben een particuliere belegger en bied leningen aan voor alle mensen met een goed karakter die kunnen betalen zonder hun maandelijks of jaarlijks budget te vernietigen. Neem contact met me op voor meer informatie over mijn e-mail: jg9012110@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Je kunt rijk en gelukkig worden als je een lege ATM-kaart kunt aanvragen, met deze kaart kun je 3000 euro per dag gedurende 6 maanden maken, ik ben momenteel in Spanje en ik gebruik deze kaart dagelijks om 3000 zonder problemen te maken. Ik maak ook gebruik van deze kaart in de supermarkt en ook om online aankopen veilig te doen.

    Als je deze kaart wilt hebben, neem dan contact op met de beroemde hacker Mr Divine (divinecardhacker@gmail.com) en je krijgt je eigen kaart afgeleverd bij je deur en de agent zal je precies laten zien hoe je de kaart moet bedienen, zodat je kan dagelijks je eigen 3000 maken. deze kaart werkt voor elk land, dus haal de jouwe nu.

    Om je kaart vriendelijk te contacteren: divinecardhacker@gmail.com of whatsapp +16317433683

    Dank je

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik hoor al een tijdje over deze lege ATM-kaart en ik heb er nooit echt rente aan betaald vanwege mijn twijfels. Totdat ik op een dag een hackgroep ontdekte die dark web heette, zijn ze echt goed in wat ze doen. Terug naar het punt, vroeg ik naar de lege ATM-kaart. Als het werkt of zelfs bestaat. Ze vertelden me Ja en dat het een kaart is die is geprogrammeerd voor willekeurig geld opnemen zonder te worden opgemerkt en ook kan worden gebruikt voor gratis online aankopen van welke aard dan ook. Dit was schokkend en ik had nog steeds mijn twijfels. Toen probeerde ik het en vroeg om de kaart en stemde in met hun algemene voorwaarden. Hopen en bidden. Enkele dagen later ontving ik mijn kaart en probeerde met de dichtstbijzijnde geldautomaat dicht bij mij, het werkte als magie. Ik kon maximaal $ 5.000 opnemen. Dit was ongelooflijk en de gelukkigste dag van mijn leven met mijn gezin. Tot nu toe heb ik me tot $ 50.000 kunnen terugtrekken zonder de stress van betrapt te worden. Ik weet niet waarom ik dit hier plaats, ik heb gewoon het gevoel dat dit degenen kan helpen die financiële stabiliteit nodig hebben. e-mail de heer Rex via rexwalkerhacker@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen