vrijdag 26 november 2010

Leuke kringloop aankoopjes

Ik ben gisteren weer even naar de lokale kringloop geweest om wat spulletjes in te leveren. Ik heb nog even rondgekeken in de winkel en ineens zag ik een paar leuke dingetjes. Gevolg: ik heb weer sinds tijden een impulsaankoop gedaan. Ik zag namelijk een Capitool reisgids van Griekenland liggen voor 0,95 euro! Hij was nauwelijks gebruikt en zag er nog prima uit. Meenemen dus! :) Als je zo'n gids nieuw zou kopen, zou hij rond de 25 euro kosten.


Ik spaar zulke reisgidsen ook, met name van de landen waar ik al ben geweest. In Griekenland ben ik nog niet geweest, maar dat staat op mijn lijstje. Ik ben nu helemaal in mijn nopjes dat ik hem zo goedkoop op de kop heb kunnen tikken! :) Daar ben ik eigenlijk nog het meest blij mee, met de prijs.

Kunnen jullie soms ook zo blij zijn met iets wat je heel goedkoop hebt kunnen aanschaffen?

9 opmerkingen:

 1. Ja, heel erg! Dat onthoud ik ook altijd heel erg lang, als ik een goed koopje heb gedaan. En zelfs als ik er dan aan terug denk, kan ik er nog blij van worden. Erg eigenlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van uitgespaarde geld kan je weer lekker een keertje buiten de deur eten op vakantie.

  Heb dat met kleren vooral. Heb een paar dingen voor max 5 euro gekocht die ik echt opgedragen heb. Daar ben ik dan echt blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aJa zo was ik laats op een rommelmarkt en heb er twee glazen van cristal voor 50 cent gekocht. Ik was helemaal in mijn nopjes. Want ik ben gek op cristal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat boekje in idd een enorme goede aankoop :-) helaas is bij ons in de buurt geen leuke kringloop, want wat daar ligt zou je het liefst zo in de container willen smijten

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan alleen maar denken hoeveel winst je zou kunnen maken op dat boek als je het op marktplaats verkoopt! Maar als je ze spaart, wil je hem natuurlijk graag zelf houden.

  Ik heb helaas al een tijdje geen echt leuke koopjes gevonden bij de kringloop.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat dacht ik ook al ja, daar mooie boeken kopen en die doorverkopen op marktplaats en bol.com.. Dit boek hou ik alleen wel.

  Maar ik zal nu vast wel vaker komen in de kringloop! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi aankoop voor 95 cent! Ik kan daar ook altijd erg blij van worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 95 cent! Ziet het boek er verder nog mooi uit? Dan is het echt een koopje!

  By the way: Ik heb je toegevoegd bij de links op mijn blog. Ik zou het leuk vinden als jij mijn blog ook bij je links zet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk, ik zal je blog erbij zetten!

  Het boek ziet er verder nog prima uit. Het is waarschijnlijk wel één keer gebruikt (in Griekenland vermoed ik zo, haha), maar het was te mooi om te laten liggen!

  BeantwoordenVerwijderen