zondag 21 november 2010

Lekker lezen op de zondag

Voor wie het nog niets wist: ik ben gek op de Oprah Winfrey show. Het is heerlijk om met een kop koffie of thee lekker opgekruld op de bank Oprah te kijken. Zeker als het over wat diepere (filosofische) onderwerpen gaat.

Hieronder een paar leuke linkjes van de site om lekker te lezen en van te genieten. Oprah geeft alvast het goede voorbeeld! ;)


 Wat kwam er bij jullie uit de test van het laatste linkje? Er zijn 7 opties. 

- Striving to help
- Striving to be recognized
- Striving to be creative
- Striving to be spontaneous
- Striving to be knowledgeable
- Striving to be secure
- Striving to be in control

Bij mij kwam er Striving to be knowledgeable uit :)
 

5 opmerkingen:

 1. Komt Oprah nog op TV dan, en zo ja, wanneer? Ik heb het ook een tijd gekeken, maar vond haar op een gegeven moment niet zo heel enthousiast meer. Maar misschien dat dat inmiddels al weer anders is!

  Ik ga je linkjes even lezen, leuk! De test heb ik al eens gedaan, bij mij kwam er ook Striving to be knowledgeable uit, grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook fan van Oprah! Ik neem de afleveringen altijd op doordeweeks. Leuk leesvoer! Ik heb de test ook gedaan en bij komt er Striving to be recognized uit. Wel grappig, dat veel van de dingen die er bij staan overeenkomen met die persoonlijkheidstest die ik gisteren gedaan heb. Veel dingen kloppen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dezelfde punten voor deze drie:
  - Striving to be creative
  - Striving to be spontaneous
  - Striving to be knowledgeable.
  Hele leuke test. Dank je.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond Oprah Winfrey altijd leuk, maar op een gegeven moment stoorde ik me er aan dat ze haar gasten zo vaak niet liet uitpraten. Is dat inmiddels weer beter?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee, volgens mij doet ze dat telkens onderbreken nog steeds. Sommige dingen vind ik ook wel irritant, zoals dat No Phone Zone in de auto. En shows over afvallen, recepten of misbruik volg ik ook niet. Ook 'oprah's favourite things' niet, dat is ook weer lekker op en top consumeren.

  Maar verder is ze heel inspirerend. :) Vandaag ook weer, het ging over Richard Branson die werkt vanuit zijn eigen tropisch eiland. Niet verkeerd!

  BeantwoordenVerwijderen