maandag 24 januari 2011

Update over Basement Cat

Ik krijg net een mailtje van het asiel over de zwarte kater die in december bij mij aan was komen lopen. Hij heeft via het asiel een nieuw baasje gevonden en hij is inmiddels geplaatst. Hij is daar de enige kat, dus hij krijgt vast veel aandacht. :)

In het asiel vonden ze dat het een lieve kater was, maar wel één die af en toe fel uit de hoek kon komen. Een kater met pit was het, zeiden ze. Ik ben wel erg blij dat hij een eigen plekje heeft gevonden! Ik vond het erg moeilijk om hem naar het asiel te brengen. Ik had hem ook wel graag willen houden, maar ik vond drie katten te veel als je maar in je eentje bent. Ik kan de twee die ik al had wel genoeg aandacht geven, maar nog een kat erbij was teveel geworden.

Ik typ dit trouwens met een heel zielige rode kater op schoot. Hij is vanmorgen gecastreerd en zoekt nu steeds steun bij mij. Het is ook niet niks natuurlijk. ;)

7 opmerkingen:

 1. Aaah zonde. Stiekem wel grappig als ze zo dronken lopen van de narcose :)
  Fijn dat basement cat daar toch goed zit, nu nog hopen dat hij een lieve baas vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Basement cat heeft dus al een baasje gevonden! Dat was dus het goede nieuws. Ik heb net het berichtje even aangepast, zo is het wat duidelijker.

  Dat gewaggel is inderdaad wel grappig. ;) Net wou meneer er al vandoor via het kattenluik. Ik dacht het even niet, vandaag moet hij maar even binnenblijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig dat hij een goed tehuis heeft gevonden en je hebt gelijk, twee katten is ook leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat basement cat snel een nieuw baasje heeft gevonden! Netjes dat ze dat aan je doormailen! Veel sterkte voor rode kater!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een goed nieuws over die kat! Fijn dat hij een goede plek heeft gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. fijn hoor dat die kat een goed huisje heeft gevonden. Kan me voorstellen dat je het moeilijk vond, hier is tot nu toe elke aanloper gebleven. Op zijn hoogst waren er 3 tegelijk maar dat geeft veel werk (bakken schoonmaken, aandacht geven, kammenm) en kost veel geld. We hebben er nu 2 en van mij hoeven het er nu ook niet meer te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. fijn dat de kat een goed tehuis heft gevonden ken jij je eigen weer op jouw 2 katten richten...al is hij wel een beetje dom nu hij steun zoekt bij jou jij heb hem tenslotte weggebracht voor de castaratie...haha mhh geef hem maar lekker veel aandacht dan is hij morge al weer een stuk opgeknapt

  BeantwoordenVerwijderen