zaterdag 23 april 2011

Creatieve boost

Ik heb opeens een creatieve boost! Dat kwam zo:

Ik heb vrijdagavond nog even in de tuin gewerkt, weer voor het eerst het gras gemaaid en alles aan kant gezet. Alles staat nu in bloei, en de bloesem ruikt ook zo lekker. :) Heerlijk!

Ik heb vorige week ook mijn zwarte container omgeruild. Één van de buren woont nu sinds een tijdje samen en hun kleine zwarte containertje zat altijd propvol, en mijn grote bak bleef altijd maar zo goed als leeg. Dus ik gevraagd of hij wilde ruilen? "Ja, graag!" was het antwoord, dus na de ophaalronde hebben we de bakken omgewisseld.

Ik ben nu erg blij met mijn kleine zwarte bakje. Het neemt veel minder ruimte in voor de tuin, en natuurlijk ga ik deze ook proberen om zo leeg mogelijk te houden. Er zaten ook nog allemaal stickers op de kleine bak. Die heb ik er allemaal afgehaald, en uit één van de stickers heb ik de vorm van mijn huisnummer geknipt, en weer teruggeplakt. Dat staat best leuk en origineel zo!

Hierdoor kreeg ik ook opeens een hele creatieve boost. Ik krijg nu zin om weer van alles te doen om mijn huis en tuin op te leuken. Ik ga dit weekend in ieder geval nog wat een-jarige plantjes halen om de tuin wat meer kleur te geven. Ik ben van plan om de bloemen allemaal rood te houden, zodat je een vrolijke rood-achtige tuin krijgt. Verder ga ik de tweede slaapkamer witten. Twee schuine wandjes zijn nu zwart, dat is nog van de vorige bewoner. Als straks alles wit is, is het lekker zen en het oogt ook weer ruimer. Ik heb nog een bodempje latexverf over, dus dat kan waarschijnlijk net. Dan heb ik met 1 emmer latex mijn hele huis gewit.

Ik had ook nog mooie inspirerende interieurs in een mapje op m'n laptop staan. Ik vind het leuk om andere mensen hun interieur te zien (tip: funda), en lekker plaatjes kijken en inspiratie opdoen is altijd leuk natuurlijk.

Dit zijn ze:

WoonkamerKeuken 


Miranda's appartement uit SATC 


Behangpaneel


Badkamer
 Verder:


 
 

 

7 opmerkingen:

 1. Kijken op Funda, dat vind ik ook altijd leuk. Of op finn.no, de Noorse variant.

  Leuke plaatjes, die oosterse zijn echt gaaf zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op Funda kijken vind ik ook altijd leuk. Heerlijk om buiten bezig te zijn! Ik heb gisteren m'n balkons zomerklaar gemaakt. Ook leuke plantjes gehaald. Mijn kleuren zijn paars en wit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker, zo'n creatieve boost! Ik heb er de laatste tijd ook 'last' van. Merk wat dat betreft ook dat het opruimen goed gaat; daardoor heb ik meer ruimte in mijn hoofd (en dag) om eens wat andere dingen aan te pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een goeie zondagmorgen.

  Ik ben je tegengekomen bij reacties elders en sinds toen lees ik hier graag. Ik heb je blog al aardig doorgespit. Zelf broedde ik op een blog over Duurzaam, na wakker geschut te zijn, en die is geboren. :) Ik hoop nog veel inspiratie hier en bij anderen te vinden.

  Prettige dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto,s vooral die marocaanse stijl vind ik erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Even een kleine waarschuwing; je kunt de container wisseling het beste z.s.m. doorgeven aan de gemeente. Anders krijg jij straks een afvalstoffen heffing voor een grote container ipv voor een kleintje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De gegevens zijn al bij de ruil uitgewisseld en doorgegeven aan de gemeente, maar toch bedankt voor de tip. ;)

  BeantwoordenVerwijderen