donderdag 3 februari 2011

Aargh, balen!

Aarghhh, ik baal. Vanochtend weer met één van de twee katten naar de dierenarts. Het staartje van de zwarte kat hing al een dag heel zielig tegen haar achterlijfje aan. De dierenarts zag gelijk wat er mis was. De kat was flink gebeten door een andere kat. Ze is veel buiten en ik vermoed dat ze een flinke (en waarschijnlijk hitsige) kater is tegengekomen. Ze moet veel pijn hebben gehad van die wond. Grrr, het is ook nog niet eens de eerste keer.

Vorig jaar werd ze ook al vaak achternagezeten en gebeten door een valse zwerfkater in de buurt. Het werd zo erg dat ik die kater met behulp van een vangkooi heb gevangen, en de kater met kooi en al aan het asiel heb afgegeven. Het asiel heeft die kater later in laten slapen. Hij was zo vals tegen zowel mensen als dieren dat hij onmogelijk geplaatst kon worden.

Ik dacht dat ik er vanaf was, maar blijkbaar zitten er nog meer van zulke katers?? Het is ook niet leuk als je om de haverklap naar de dierenarts moet, omdat de kat gewond is. Ik baal ook omdat het gewoon veel geld kost, telkens die dierenartsbezoeken, consulten en medicijnen betalen. Ik doe mijn best om te besparen, maar zo vliegt het geld er wel uit.

Zo, moest ik even kwijt. Lucht eerlijk gezegd wel op! :)

Volgens mijn collega's moet ik de kat voortaan maar op pad sturen met een wapen, dan kan ze zich verdedigen tegen gemene soortgenoten:

Zoiets of zo

Het is wel te hopen dat ze met wapen en al door het kattenluikje kan dan. :)


Even wat anders:


Dit is een Egyptische tank. Er staat onder andere op geschreven:

"Vertrek boef"

"Vlucht nummer 2011, voor de heren boeven die op de vlucht gaan, heren wilt u uw riemen vastmaken, uw kapitein is het Arabische volk"

Vandaag is het 'Vertrekdag' voor Mubarak. Sommige demonstranten hebben wel humor. Bekijk ook de zelfgemaakte helmen die neervallende stenen moeten weren. Waar een pan al niet goed voor is. ;)

4 opmerkingen:

 1. Wat balen zeg! De dierenarts kost inderdaad handen vol geld en voor je kat is het natuurlijk ook geen pretje :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jee, wat een bizar verhaal. Is het geen hond die je kat heeft gebeten?

  Wel zielig voor die kater, wie weet wat dat beest heeft meegemaakt dat hij zo is geworden.

  Een tank volschrijven, mooi :) Ga eens verder lezen over de situatie daar, begreep dat de enige organisatie de m osl1mbroederschap was? En dat dat nu ook niet echt iets is om met open armen te ontvangen?

  Anyways, toch... power to the people!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, het is echt niet fijn. Ik kon toen mijn kat niet met een gerust hart naar buiten laten gaan. Ik dacht dat het over was, maar helaas. Wat voor dier en wie haar nu heeft gebeten weet ik niet. Ze is veel weggeweest de laatste tijd en ik ben er natuurlijk niet altijd bij. Voorlopig hou ik haar binnen, al vind ze dat NIET leuk, want ze wil perse naar buiten.

  Wat betreft Egypte, voor zover ik het heb begrepen kan het twee kanten opgaan. Het kan een democratie worden met een grote moslimbevolking, zoals Indonesië en Turkije. Of die mosl1mbroederschap krijgt de macht en voert steeds strengere wetten in en het wordt een soort tweede Iran. Die tweede optie is geen fijn vooruitzicht, nee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach gossie, arme beessie. Vertroetel haar maar lekker; krijg je dubbel en dwars terug ;) Vervelend zo'n monster in de buurt...

  Egypte, ik ben niet zo heel erg op de hoogte, ik sla het nieuws tegenwoordig vooral over ;) maar het zal wel geen echte verbetering worden, zoals zo vaak in deze situaties...

  BeantwoordenVerwijderen