donderdag 9 december 2010

Hij staat hier ook!


Ik ben gisteren om een kerstboompje geweest. Gisteren meteen versierd en vandaag heb ik er een paar lichtgroene kerstballen bijgekocht. Staat erg leuk zo! Het ding is echt ieniemienie, ik heb hem op een bijzettafeltje gezet, anders kijk je er zo overheen. Het ruikt wel heerlijk naar dennengeur nu.

Vandaag nog in de krant gelezen dat een grote boom nu de trend is. Ben weer lekker tegendraads. ;) Ik had ook nog een soort lang lint van nepkersttakken met lichtjes, die heb ik er omgewikkeld. Het is een heel ander zicht dan vorig jaar, toen had ik een grote boom met vooral rode en zilveren kerstballen. Het is wel leuk om ieder jaar het net ietsje anders te doen. Het is hier meteen hartstikke gezellig zo!

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuk boompje! Die kan je volgend jaar weer gebruiken met die kluit! Heb jij er geen last van dat je katten er in springen? Vriendinnen van me hebben daar wel last van. Die echte dennengeur is heerlijk! Ik heb vandaag takken gehaald en zelf een kerststukje gemaakt, ik heb nu ook een beetje dennengeur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah jouw boompje is liev! Wij hebben vandaag ook n heel kleintje gekocht. Een grote kerstboom die zou m'n zoontje zo opeten of slopen. Dus dan maar eentje die netjes hoog op een tafeltje kan staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Raar dat een grote kerstboom een trend is! Hoe doen mensen die klein wonen dat dan? Of lijkt hun kleine boom vanzelf groot?!

  Jij hebt een lief boompje vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie!!! Ik doe normaal gesproken ook nog altijd aluminiumfolie om de emmer waar hij in staat, dat flikkert ook zo mooi als de lichtjes daarop schijnen. Flink lint erom en het ziet er prachtig uit. We hebben hier nog niets staan, maar een kleintje wil ik nog wel graag.

  BeantwoordenVerwijderen